Η menexes είναι μια οικογενειακή, κάθετη μονάδα κατασκευής επίπλων , που δραστηροποιείται στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας & Θράκης εδώ και 30 χρόνια… Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες είναι οι επαγγελματίες και ιδιώτες που εμπιστευτηκαν σ΄εμάς τη διαμόρφωση του χώρου τους και την υλοποίηση των επιθυμιών τους.

Είμαστε σε θέση να πούμε ότι καταφέραμε να ανταποκριθούμε έχοντας καταστήσει το όνομα menexes συνώνυμο της ποιότητας και της αισθητικής αρτιότητας.

Η menexes με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της, είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Μοναδικά σχέδια σε τεράσται γκάμα, για όλα τα γούστα, προσαρμόζονται στις διαστάσεις και στα χρώματα που εσείς επιθυμείτε και δημιουργούν έναν επαγγελματικό χώρο που όλοι θα ζήλευαν!!!

Με ένα τηλέφωνο βρισκόμαστε κοντά σας, προσφέροντας δωρεάν επίβλεψη, μελέτη και σχεδιασμό του χώρου σας.

Δημιουργήσαμε για εσάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ένα νέο εκθεσιακό χώρο των 1000 τ.μ. με ασύλληπτη ποικιλία και πάνω απ΄ όλα ασυναγώνιστες τιμές!!!! Ελάτε να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσουμε με την αξιοπιστία και εμπειρία ετών που διαθέτουμε… Για ένα πραγματικά ασυναγώνιστο αποτέλεσμα!!!!!